Reacties

Ben jij ook de uitdaging aangegaan bij Sils Variety?
Laat ons hier weten wat je er van vond:

44 gedachten over “Reacties

 1. Carla

  Onlangs begonnen met paaldanslessen en ik heb er ontzettend veel plezier aan. De groep is leuk, gezellig en laagdrempelig. Lessen variëren waardoor je alle aspecten van het paaldansen leert. Technisch is het een uitdagende en veelzijdige sport waarbij je kracht en flexibiliteit mooi kan combineren. Ik heb het enorm naar mijn zin!

 2. Victoria

  Sinds kort lid bij Sils Variety,

  Erg tevreden, goede energie en flow. Voor elk wat wils aangezien het lesrooster bestaat uit verschillende mogelijkheden omtrent het paaldansen. Je kan je focus daar leggen op dat gene waar je plezier in hebt of eventuele progressie wil boeken. Verder zijn er lesuren overdag en in de avond. Dit alles en natuurlijk de gezelligheid is dat ik voor Sils Variety heb gekozen.

  Victoria

 3. Daani

  Al enkele weken kom ik van sils variety en ik ik voel me lichamelijk beter vanaf les 1!
  Fijne lessen met kleinere groepen waardoor je meer persoonlijke aandacht krijgt en iedereen zijn eigen ding kan doen met goede hulp.
  Een super leuke groep dames met dezelfde passie die elkaar goed helpen en een leuke tijd hebben.
  Een echte aanrader!

 4. Michelle

  Lessen waar je op een super gezellige manier veel kan leren. Een perfecte combinatie tussen conditie, kracht en flexibiliteit. Na een jaar lessen bij Priscilla kan ik zeggen dat ik hierop veel vooruit ben gegaan, en veel meer zelfvertrouwen in heb gekregen. Je krijgt les in een gezellige groep, waarbij iedereen elkaar ook vooruit helpt. Tot nu toe is dit de leukste plek waar ik ooit heb gesport en is dan ook zeker aan te raden!

 5. Nena B

  Een jaar dans ik nu bij Sil. Op les gaan bij Sil is een fantastisch besluit geweest! Per les voel je je leniger en sterker en zie je ontzettend veel vooruitgang. Behalve dat dit goed is voor je lichaam, geeft het ook ontzettend veel zelfvertrouwen. De lessen zijn altijd uitdagend maar ook ontzettend gezellig. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en iedereen helpt elkaar mee. Een echte aanrader!

 6. Gitte

  Sinds kort begonnen bij Sils Variety. Ik vind paaldansen een super leuke uitdaging. De sfeer is erg relaxt en gezellig. Ik kan zelf bepalen welke dagen ik in de week kom, met mijn onregelmatige diensten op het werk is dit erg fijn. Ik vind de eerste lessen een beetje spannend, de doncente stelt je erg op het gemakt ze is ethousiast en motiveert je op een positieve manier.
  Ik ben blij met mijn nieuwe hobby

 7. Esmée

  Afgelopen September ben ik begonnen met lessen volgen bij Sils Variety omdat ik al heel lang paaldansen wilde uitproberen. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan, want ik heb een nieuwe passie ontdekt! Je gebruikt je hele lichaam en voelt spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had. Het leuke van paaldansen is dat er constant nieuwe uitdagingen zijn voor welk niveau dan ook. Hierdoor zul je je dus niet snel vervelen! Sil is een hele fijne docente en ook de aanmoedigingen van de groep helpt je enorm om stappen te maken.

  Esmée

 8. Nathalie

  Super leuke nieuwe hobby gevonden bij Sils Variety. Ik vind paaldansen uitdagend, grappig, soms een beetje pijnlijk maar vooral leuk om te doen. Altijd een fijne en gezellige sfeer tijdens de lessen met een goede begeleiding van Sil.

  Inmiddels ben ik nu al 1 jaar bij Sil en heb ik al veel toffe tricks, draaitjes en choreo’s geleerd. Naast het feit dat ik het stoer vind om bepaalde tricks te kunnen uitvoeren merk ik echt dat mijn rug, armen en core veel sterker zijn geworden.

  Ik ga altijd met een positief gevoel de deur uit bij Sil. Een les paaldansen vrolijkt mij enorm op. Ik kan het iedereen aanraden. Je zult er geen spijt van krijgen!

 9. Nandie

  Ik als beginner, was de eerste lessen erg onzeker of ik het allemaal wel zou kunnen.
  Vervolgens zie je anderen uit de groep, die het “zomaar even doen”.

  Na enkele lessen, zie ik bij mezelf al veel verbetering.
  Stukje bij beetje steeds zekerder van mijn kunnen.

  Ook werd ik meteen goed opgenomen in de groep, en zijn de lessen gezellig, leerzaam en flexibel.
  Door mijn wisselende diensten kan ik geen vaste dag aanhouden, echter is dit helemaal geen probleem.

  Iedereen helpt elkaar, zijn enthausiast, wat erg motiverend werkt als eindelijk iets lukt zonder hulp.

  Kortom, ik vind het super tof! En zou het mensen aanraden die overwegen te gaan paaldansen.

 10. Tessa

  Mijn beste vriendin zei anderhalf jaar geleden “ik ga een proefles paaldansen doen, ga je mee?”. Nieuwsgierig als ik was, zei ik natuurlijk “ja!”.
  Paaldansen is ondertussen een van mijn grootste hobby’s geworden, of zal ik beter zeggen paalfitness. Want ja het is hard werken. Maar alle cliche’s zijn waar: het wordt gemakkelijker en minder pijnlijk.
  Deze nieuwe hobby heb ik ook te danken aan een hele fijne, kundige en geduldige lerares! Sil is echt van alle markten thuis en is in staat om iedereen een boost aan zelfvertrouwen te geven. En ik mag elke week trainen met een leuke groep meiden. We bevinden ons altijd in gemoedelijke, huiselijke sferen.
  Ik zou iedereen adviseren om een keer een kijkje te komen nemen!

 11. Floor

  Een tijdje geleden ben ik begonnen met paaldansen bij Sils Variety. Voor mij is paaldansen de perfecte balans tussen krachttraining, dans en gymnastiek. In het begin was het nog erg wennen en moest ik nog veel vertrouwen krijgen in mijn eigen kracht. De groep waarmee je samen doet paaldansen bestaat uit maximaal 8 mensen en helpen je wanneer je er zelf niet meer uit komt of gewoon (letterlijk) een duwtje in de rug nodig hebt! Het fijne aan Sils Variety is dat het bestaat uit een uit een leuke groep dames waarmee je het allemaal samen kan doen. Daarnaast is Sil zelf een begripvolle en lieve lerares die je graag de fijne kneepjes van het paaldansen aanleert. Ook kun je per week zelf aangeven wanneer je wilt komen lessen, dit geeft mij genoeg vrijheid aangezien voor mij geen enkele week hetzelfde is. Ik raad Sils Variety dan ook zeker aan om te komen proberen en ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen!

 12. Martien De Bosscher

  N echte aanrader voor wie op zoek is naar n toffe uitdaging! Vandaag voor het eerst meegedaan.
  I Love It!!! Iedereen helpt iedereen …en het was ook nog eens supergezellig! Dankjewel Sil.

 13. Maud Dassen

  Afgelopen zaterdag zijn we met 5 vriendinnen de uitdaging aangegaan: een paaldansworkshop bij Priscilla.
  Het was even twijfelen toen we volgens de navigatie onze bestemming bereikt hadden: ‘Zitten we hier wel goed?’.
  Wij kwamen namelijk midden in een woonwijk in Roermond aan. Gelukkig was dit wel zeker het juiste adres! We werden enthousiast verwelkomd en de workshop kon beginnen.

  Na een korte warming-up konden we aan de slag: paaldansen! Ondanks dat wij niet echt natuurtalenten waren in deze sport, was het een hele leuke ervaring.
  Priscilla gaf deze workshop met veel enthousiasme en humor. De oefeningen werden aangepast aan ieders kunnen.

  De workshop echt een aanrader voor een vriendinnenweekend of vrijgezellenfeest. Zorg wel dat je de dag(en) erna niet teveel gepland hebt: wij hebben nog dagen kunnen nagenieten (spierpijn!).

 14. Linda

  Er stonden 2 aparte dingen op mijn “ooit te doen ” – lijstje. 1 daarvan was buikdansen. Heel erg leuk maar ben er nu achter dat ik dat in een verkeerde periode in mijn leven ben gaan doen. Op nummer 2 stond paaldansen. Ik dacht niet dat ik met mijn leeftijd (40++++) en mijn slechte conditie dit voor elkaar zou krijgen. Maar het is gelukt! Langzaam aan word ik leniger en mijn spierballen groeien. Ik vind het heerlijk om te doen. Het geeft een enorme boost. Priscilla zorgt ervoor dat je je grenzen op een verantwoorde manier verlegt. Je wordt aangemoedigd om te doen wat onmogelijk lijkt. Iedereen uit de groep helpt mee en moedigt aan. Geen rare gezichten. Ik raad iedereen aan om het een keer te proberen. Ik hoop dat ik het nog lang kan blijven doen.

 15. Eline Dekker

  De workshop paaldansen die we hebben gevolgd met het vrijgezellenfeest was erg leuk en uitdagend. Er werd eerst een dans voor gedaan om zo een beeld te scheppen van paaldansen. Zo konden we alvast zien wat we konden verwachten. Na een goede warming-up was iedereen er klaar voor om in de paal te gaan “hangen”. De dans die we gingen leren werd voor gedaan. Wij als groep hadden niet verwacht dat iedereen deze dans binnen korte tijd onder de knie zouden hebben.

  De workshop werd op een leuke en enthousiast manier gegeven. Er werd op een positieve manier ingegaan op iemand zijn mogelijkheden waardoor iedereen actief mee gedaan heeft. Ook was het voor de groep een grote verassing omdat het een studio in huis is en niet zichtbaar is vanuit de straat. Dit zorgde voor een nog groter verassingseffect.

  Wij hebben uiteindelijk afgesloten met een aantal foto’s zodat we een blijvende herinnering hebben aan deze leuke paaldans-workshop. Ook hebben we de workshop nog dagenlang kunnen voelen door de spierpijn 😀

  Groetjes
  Eline Dekkers

 16. Judith

  Een paar maanden geleden ben ik gestart met de paaldanslessen bij Sil. Vooral omdat ik mijn lichaam op kracht en conditie wilde houden, zonder naar de sportschool te gaan. Een training is het zeker, maar gelukkig kan je ook iets rustiger aan doen als het even te zwaar is. In mijn planning is geen week hetzelfde. Ik heb daarom een vaste dag afgesproken, maar het is geen probleem als ik regelmatig op een andere dag kom trainen. Een les bevat opwarming, rekken, kracht training, oefenen in poses in de paal, draaitjes en choreografie. De groepen zijn klein waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt. Bovendien wordt er per groep of les gekeken wat de klanten het liefste willen doen en wordt de les daarop aangepast. Bij deze paaldansschool aan huis heerst een vriendelijke en gemoedelijke sfeer.

 17. Sharon

  Via facebook ben ik in contact gekomen met de zomercursus bij Sil’s Variety. Je wordt op een professionele manier begeleidt en er wordt gekeken naar wat je wil, kan en durft. Een échte aanrader om in contact te komen met paaldansen en om jezelf uit te dagen iets nieuws uit te proberen.

 18. Charelle

  De lessen die Priscilla geeft zijn leuk, intensief informeel en leerzaam. Elke les wordt je weer wat beter in het paaldansen en je leert elke keer weer iets bij. In de groepen wordt iedereen gemotiveerd en geholpen. Je wordt direct opgenomen in de groep. Priscilla is flexibel en probeert je aan alle kanten te helpen als iets niet lukt en motiveert je heel erg.
  Ik had nooit gedacht dat paaldansen iets voor mij zou zijn aangezien ik niet lenig of sterk ben. Na een half jaartje kan ik al veel meer dan dat ik dacht ooit te kunnen en ben ook nog een leniger geworden dan dat ik had gedacht.

  Kortom een leuke ontspande en motiveerde plek om te leren paaldansen 😉 !

 19. Jolanda

  Gezellig stoer en uitdagend…
  De eerste proefles was heel spannend. Is het wel iets voor mij, kan ik dat ook en pas ik wel in de groep waren dan ook mijn vragen. Priscilla is heel aardig en zorgt ervoor dat je je op het gemak voelt. Ze legt alles goed uit. Ik werd meteen opgenomen door de meiden in de groep. Het is een gezellig en iedereen helpt mekaar. Ik had nooit gedacht dat Ik paaldansen ook kon leren. En dan zie je vooruitgang.

  Een leuke sport en een hele leuke groep!

 20. Maud

  Aanrader!
  Tijdens mijn studie had ik al eens paaldansen willen proberen, maar dat kwam er nooit van. Toen ik hier in de buurt een baan gevonden had ben ik weer gaan zoeken naar een leuke sport, waarbij je niet door hebt dat je aan het sporten bent omdat het gewoon zo leuk is om te doen en leren.

  Na een proefles was ik overtuigd, dit is echt iets voor mij! Je leert heel snel heel veel en daardoor is elke les weer een uitdaging. Ik merkte na een paar lessen al hoeveel ik vooruit gegaan was, in techniek, kracht en lenigheid

  Echt een stoere en uitdagende sport! Ik zou het iedereen aanraden om eens mee te komen doen 🙂

 21. Judith

  Fantastisch!.
  Ik was al een hele tijd na aan het denken om weer te gaan sporten. Maar dan wel een sport waarbij je met een groep bezig bent.
  Toen kwam ik bij paaldansen uit en heb ik gewoon gelijk een proefles aangevraagd. 
  In het begin vond ik het erg spannend maar op het einde van de proefles was ik verkocht!

  Een ontzettend leuke sport en een super leuke groep.

 22. Aurelia

  uitdagend en gezellig
  Na mijn verhuizing naar Limburg moest ik op zoek naar een nieuwe hobby. Na lang wikke en wegen heb ik mij aangemeld voor een proefles en ik was meteen verkocht! Paaldansen is een uitdagend en leuke sport. Alles wordt op een enthousiaste manier aangeleerd en Priscilla neemt er ruim de tijd voor! Zeker een aanrader!

 23. Vera

  Enthousiast!
  Ik wilde al een tijdje weer gaan paaldansen maar kon nergens lessen bij mij in de buurt vinden totdat ik Sil’s Variety tegenkwam op internet. Toevallig waren er proeflessen en dezelfde week nog stond mijn eerste les gepland. In de lessen worden kracht, lenigheid en choreografie gecombineerd en er hangt een gezellige sfeer. Alles wordt op een ontspannen en enthousiaste manier aangeleerd. Doordat ik onverwachts ga verhuizen kan ik helaas niet doorgaan met de lessen hier, maar ik heb in een paar lessen weer een goede start kunnen maken.

  Dankjewel Priscilla!

 24. Eefje

  Privé les
  Pas geleden mijn eerste prive les bij Sils Variety gevolgd. Ik ben super enthousiast! Ik werd heel open en gastvrij ontvangen. De manier van les geven icm de keuze van  de muziek werken aanstekelijk het beste uit mijzelf te halen. Je wordt door Syl enthousiast aangemoedigd. Zij weet je op de juiste manier te motiveren. Niet gedacht al zo snel een aantal moves na een les te hebben uitgevoerd. Kortom; een echte aanrader en kan niet wachten tot de volgende privé les. Ga zo door Sil!

 25. Celine

  Geweldig!!
  De laatste tijd hoorde ik steeds vaker over pole fitness, dat leek me wel iets! Ik begon met zoeken en kwam op deze website terecht en las over de proeflessen waar ik mij vervolgens meteen voor aangemeld had! De proefles beviel zo goed dat ik zeker wist dat ik dit vaker wilde doen en nam een abonnement ! Sil is een zeer ervaren lieve en leuke lerares die duidelijk alle oefeningen uitlegt. Ook de groep dames is erg gezellig en ik voelde mij er meteen op mijn gemak. 

  Ik zou het iedereen aanraden om een langs te komen en zelf te zien hoe leuk het is!
  Ik kom er in iedergeval iedere week met erg veel plezier!

 26. Melissa

  Fantastisch!
  Ik wilde al een tijdje gaan paaldansen en kwam Sils Variety tegen op internet. Ik heb een beginnerscursus geboekt van 8 lessen. Ik was bang dat ik niet genoeg zou hebben aan 1 proefles, omdat je in het begin nog niet veel kunt. Vanaf de eerste minuut in de paal was ik verslaafd! Dit wilde ik nog heel lang blijven doen. Inmiddels heb ik bijna 1 jaar les. Priscilla geeft goed les en ook de groep is fantastisch. We lachen elke les en iedereen helpt elkaar. Ga vooral zo door!

 27. Samira

  Zeer aan te raden!
  Paaldansen is altijd al een sport geweest die me aantrok, maar ik deed er verder niks mee tot ik op Sils Variety zat te kijken. Zonder erbij na te denken plande ik een proefles in. Nu ruim 1 jaar later doe ik het nog steeds met plezier! Er is een hele gezellige groep meiden die willen dat iedereen het beste uit zich haalt en we proberen elkaar zo goed mogelijk te helpen. Priscilla, de dans lerares, is een dame met veel ervaring dus ze kan je zo goed mogelijk begeleiden, ze motiveert de dames en ze gelooft ook echt in ons en is oprecht blij als we weer een nieuwe truc kunnen mocht je twijfelen, plan een proefles in en er zijn genoeg dames die je willen helpen!

 28. Saskia

  Danslessen,
  Ik ben nu bijna een jaar lessen aan het volgen bij sils Variety.
  Het is ontzettend leuk en gezellig en het is super voor je lijf en lenigheid.
  De instructie is duidelijk en we leren veel en gevarieerde dingen. Erg leuk en uitdagend!

  Kortom een leuke en ontspannende manier om samen met anderen voor jezelf bezig te zijn!

 29. Liz

  Stoer en uitdagend
  Als je op zoek bent naar een stoere en uitdagende sport dan moet je gaan paaldansen. In de lessen is veel aandacht voor persoonlijke voortgang en je wordt altijd goed geholpen. Verder is het een hele gezellige groep: iedereen helpt en steunt elkaar.

 30. Brody

  Super lessen!
  Ik was opzoek naar een danssport niet niet te belastend is voor mijn knie (blessure). Via mijn zussen ben ik bij Sils Variety terecht gekomen. Ik vind het super leuk om te doen en het is erg goed voor je spierkracht. Buiten dat zijn de lessen ook gewoon heel gezellig. Bovendien is het fijn dat er rekening wordt gehouden met elkaar. Al met al is het gewoon SUPER!!!

 31. Marijke

  Vooral doen!
  Een paar jaar geleden tijdens een vrijgezellenfeestje van een vriendin ben ik in aanraking gekomen met een workshop paaldansen. Echt hartstikke leuk. Sindsdien eigenlijk aan het twijfelen geweest van zal ik het wel of niet doen. Uiteindelijk bij de site van Sils Variety uitgekomen en toen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een proefles gepland.

  Ik was meteen verkocht. Het is een gezellige groep, we hebben een goede lerares die niet alleen zelf de kunst van het paaldansen beheerst maar het ook goed uit kan leggen en je goed helpt en instructies geeft. Verder is de training heel gevarieerd. Je bouwt kracht op, je wordt flexibeler, je traint je buikspieren noem maar op. Het is work-out all around. Ik hoop het nog lang te kunnen blijven doen!

 32. Selma

  Uitdaging en vooruitgang
  Ik vond het in het begin een beetje eng. Maar was al snel op mijn gemak. Spierkracht lenigheid en mijn zelfvertrouwen zijn enorm gegroeid. Super leerzame lessen en altijd goede leiding die voor iedereen in de les de tijd neemt. Ook de medeleerlingen zijn altijd bereid om je te helpen wat het heel leuk en gezellig maakt. Kortom kon gezellig proberen!

 33. Erin

  heel gezellig en sportief
  Je leert er veel, van dansjes to trucjes, en je wordt altijd goed geholpen. Het is ook altijd heel gezellig tijdens de lessen

 34. Indra

  Love it!
  Ik ben een paar maanden geleden begonnen met paaldansen.  Ik vond het altijd heel gaaf om te zien! Maar deed er niks mee, totdat ik op de pagina van sils variety kwam. Toen ben ik gelijk gaan informeren en kon een proefles doen. Ik was nogal zenuwachtig haha natuurlijk. Maar kwam binnen en het voelde gelijk heel relaxed!! Hele leuke groep, voel me egt op me gemak! Iedereen helpt elkaar en het is ook gewoon heel gezellig! Ik ga er elke week met plezier heen! Ik merk dat het steeds beter gaat. In het begin kwam ik niet eens omhoog de paal in, maar dankzij deze lessen heb ik al veel geleerd en gaat t steeds beter! Mijn kracht word steeds beter en merk het ook aan mijn lenigheid!

 35. Anke

  Vrijgezellenfeest workshop juni 2014…
  We hebben met 8 dames een super leuke workshop gehad! We hebben een korte routine geleerd en een paar losse technieken! Voor ieder wat wils! We hebben enorm veel lol gehad en er wordt nog veel over gepraat. Het was een zeer geslaagde workshop, waarbij iedereen de sportieve kant van de sport heeft gezien en geleerd!

  Zelf was ik zo enthousiast en nieuwsgierig dat ik de zomercursus heb gevolgt, om te zien of het op lange termijn ook nog leuk en uitdagend was. Dit was zeker het geval, en blijf het voorlopig ook doen. Ik merk dat de kracht en lenigheid blijft toenemen en dat ik steeds meer kan en leer! De sfeer is ook erg goed, dit stimuleerd me om door te gaan, want het plezier erin hebben vind ik het allerbelangrijkste!

 36. Eline

  Goede sport.
  2 jaar geleden ben ik gestart met paaldansen. Ik was benieuwd naar de sport waardoor ik mij samen met een vriendin heb opgegeven. We vonden het zo leuk dat we we het zijn blijven doen. Het is een uitdagende sport omdat je steeds weer nieuwe dingen uitprobeert en leert. Je blijft je ontwikkelen. Je maakt hierbij gebruik van alle spieren waardoor je je hele lichaam traint. Ook word er zo nu en dan leuke dingen georganiseerd zoals bijv. battles tegen andere sportscholen, ledenavonden enz.

 37. Jennifer

  Sportief én leuk!
  Ik vind de lessen top! Ik heb verschillende sporten gedaan, maar had nooit zoiets van dit is écht leuk. Dat heb ik nu wel. Ik ga iedere week met veel plezier naar de les.

  In het begin had ik nog weinig kracht en lukte de dingen niet altijd even goed, maar hoe langer ik bezig ben, hoe meer kracht ik krijg. Ook de lenigheid word goed getraind en steeds beter. Het voelt goed om te merken dat je steeds meer en moeilijkere dingen kan en dat geeft zelfvertrouwen!

 38. Shawna

  Sils Variety
  Een echte uitdaging! Ik volg pas twee maanden de lessen maar ik kan nu al dingen waar ik eerst van dacht: “dat lukt mij nooit!”, maar ik merk ook vooruitgang in kracht en lenigheid. De lessen inspireren en motiveren om steeds meer nieuwe oefeningen en tricks te leren.

 39. Lonnie

  Super leuk,
  Ik doe het nu ongeveer 2 jaar denk ik, en ik vind het echt super om te doen. Je word er leniger van en je krijgt ook gelijk kracht in je lichaam. het is echt super leuk om te doen. En een echte uitdaging!

 40. Noelle

  Sporten en plezier
  Het is een super leuke uitdaging. Je voelt je op en top sexy door leuke dansjes rond de paal te doen, maar ondertussn train je al je spieren en je lenigheid en is het een super work out voor je hele lichaam. De lessen zijn ook nog eens erg gezellig en er word genoeg gelachen. Iedere week leren we wel weer iets nieuws. 

  Zelf ben ik anderhalf jaar met lessen bezig en het blijft leuk om te doen!

 41. Megan Houwers

  Eindelijk is sporten leuk!
  Sinds januari van dit jaar les ik bij Priscilla. Voor mij is het altijd meilijk geweest om een sport te vinden die ik kon en leuk vond. Ik ben namelijk slechtziend waardoor veel al afvalt. En ik wilde niet iets saais als fitness gaan doen om maar iets te doen te hebben. Priscilla heeft mij echter de kans gegeven om iets leuks te kunnen doen wat ik al een tijdje eilde. Bij haar lessen van Priscilla heb ik het enorm naar mijn zin. Ze geeft fijne persoonlijke aandacht en houdt de lessen interessant, leuk en variërend. Paaldansen is een intensieve en lichamelijk zware sport. Maar in ern half jaar heeft Priscilla mij al dingen geleerd die ik nooit had gedacht dat ik zou kunnen. Priscilla houdt de lessen ook gezellig met informele aandacht en leuke activiteiten om de lessen heen. Ze blijft me iedere les weer motiveren om mijn best te doen, grenzen te verleggen en plezier te hebben in wat ik doe. Top!

 42. Nicole

  Na 4 jaar verveelt het nog steeds niet
  Ik les nu al 4 jaar bij Priscilla en kom elke week met veel plezier naar de les toe. Na al die tijd ben ik nog steeds niet uitgeleerd.
  Ze heeft elke week wel weer wat anders voor me of we gaan de “oudere” technieken in een nieuw jasje steken of beter afwerken.

  In het begin denk je al gauw dat kan ik echt niet, daar ben ik niet sterk of lenig genoeg voor. Maar al gauw merk je dat je in kracht groeit en de lenigheid volgt vanzelf. Je moet alleen niet bang zijn voor wat blauwe plekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *