Nieuwe maatregelen en richtlijnen i.v.m./m.b.t. bescherming tegen Covid-19, Sil’s Variety


Op deze pagina proberen wij u zoveel mogelijk antwoord te geven op de meest gestelde vragen omtrend het nieuwe beleid in onze studio, om de bescherming van onze cursisten èn trainers tegen het Corona virus zo goed mogelijk te kunnen waarborgen…

Staat je vraag hier nou niet tussen, dan kun je uiteraard gerust even hier contact met ons opnemen…


Vraag: Kan ik gewoon contact met Sil’s Variety blijven opnemen?

Ja. Wij blijven ondanks deze crisis evengoed telefonisch of per-email bereikbaar voor iedereen.

Vraag: Kan ik me wel gewoon inschrijven bij Sil’s Variety?

Ja hoor, dit kan gewoon nog! Het kan wel zijn dat we vanwege de corona crisis ook nog enkele wijzigingen in onze les-tijden en methodes gaan aanbrengen. Uiteraard wordt wordt iedereen hier dan uitvoerig en tijdig van op de hoogte gebracht.

Vraag: Kan ik me omkleden in de studio?

Nee. Helaas vragen wij momenteel aan al onze cursisten om hun sport-tenue thuis aan te trekken, en na de sessies thuis ook pas van kleding wisselen.

Vraag: Hoe zit het met de hygiëne middelen en maatregelen in en om de studio?

  • Wij zijn genoodzaakt bij aanmelding en binnenkomst van onze cursisten enkele basis ‘sceenings’ vragen te stellen. Wij vragen je vriendelijk om deze vragen naar waarheid te antwoorden, en enig begrip te hebben voor deze situatie.
  • Iedereen met verkoudheids-klachten of andere ziektebeelden vragen wij vriendelijk om thuis te blijven.
  • Wij dragen er de grootste zorg aan dat er altijd meer dan voldoende desinfectie middelen voor onze cursisten en trainers aanwezig zijn.
  • Wij vragen vriendelijk aan iedereen om gelijk bij binnenkomst hun handen te desinfecteren.
  • Wij vragen vriendelijk aan iedereen om elkaar geen handen te geven of te omhelzen.
  • Ook dragen wij er zorg voor dat onze studio en apparatuur na elke sessie weer grondig gedesinfecteerd zullen worden.

Vanwege de oefeningen en de beperkte ruimte die onze studio heeft, zullen wij helaas niet altijd in staat zijn om de anderhalve meter afstands-regel toe te kunnen passen. Desalniettemin vragen wij iedereen om wanneer het mogelijk is toch enige ‘gezonde’ afstand in relatie tot de ander(en) te bewaren. (zgn. ‘smart distancing’)

Vraag: Kunnen jullie ook bij mij thuis lessen komen geven?

Nee. Omdat we de veiligheid van onze trainers maar ook jezelf als cursist zo goed mogelijk willen proberen te waarborgen, is het geven van lessen in privé omstandigheden helaas vanwege de corona crisis niet mogelijk.

Vraag: Ik heb een andere/aanvullende corona gerelateerde vraag.

Ons team is ten alle tijden telefonisch of per email bereikbaar om al je vragen vakkundig te beantwoorden. Zie onze contact-pagina